Başkan Erdem, dayanışmayı büyütüyor

Başkan Erdem, dayanışmayı büyütüyor
Yayınlama: 21.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem öncülüğünde belediye bünyesinde hizmet veren ‘Kadın Eli’ birimi, ilçenin her bölgesinde vatandaşların derdiyle dertleniyor, çözüm sunuyor, destek veriyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye ekiplerinin Ceyhan’da dayanışmayı büyüttüğüne dikkat çekiyor.
Belediye personelinin maddi manevi yanında yer aldığı hemşehrilerinin günlük işlerine de yardımcı olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Ekiplerimiz örneğin tarlada biber topluyor. Şu an salça mevsimindeyiz. Kadın eli ekibimiz Ceyhanlılarımızın salça yapım sürecinde yanında yer alıyor. Özenle alınan koparılan biberler, domatesler organik salça halini alıyor.  Kızlarımız Ceyhan’a önemli bir kültüre sahip ekmek yapımına a ailelerimize yarım ediyor.  Yufka açıyor, sacda ekmek yapıyor” diye konuşuyor.
Tarihi bin yıllara dayanan, medeniyetlere ev sahipliği yapmış Kadim Ceyhan ilçesinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya gayret ettiklerine vurgu  yapan Başkan Hülya Erdem, “Örnek olması ümidiyle belediyemiz bünyesinde kurduğumuz kadın eli birimimiz ilçemizin dört bir yanını gece gündüz dolaşıp ihtiyaç sahibi ailelere her türlü desteği sunuyor. Elbette yolumuzu, parklarımızı, sosyal kültürel etkinliklerimizi, kaldırımlarımızı göz ardı etmiyoruz, ilçe genelinde temizliği elden bırakmıyoruz” diyor. Başkan Erdem, “Çünkü biliyoruz ki kadının elinin değdiği her şey çok farklı ve çok güzel oluyor. Bir kadın belediye başkanı olarak anne şefkati ile ve Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda hizmetimizi gururla, onurla sürdürüyoruz” ifadelerine yer veriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.