Süper Amatör Küme Kırmızı Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Sarıçam Kürkçülerspor, ligin ilk devresinin son haftasında sahasında oynayacağı Seyhanspor karşılaşmasının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Teknik heyet yönetiminde çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşil-beyazlı ekipte, hedef sahadan 3 puanla ayrılarak devreyi zirvede tamamlamak. Kulüp Başkanı Metin Eker, teknik heyet ve futbolculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirterek, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanacaklarını söyledi.
Öte yandan Sarıçam Kürkçülerspor Kulübü Başkanı Metin Eker, Hak-İş Federasyonu Adana İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna’yı ziyaret etti. Ziyarette, ismi yazılı yeşil-beyaz Sarıçam Kürkçülerspor forması Durna’ya takdim edildi.
Bekir Hakan Durna, nazik ziyaret ve forma hediyesi dolayısıyla Başkan Eker’e teşekkür ederek, Sarıçam Kürkçülerspor’a lig maratonunda başarılar diledi.




