Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ilçenin farklı noktalarında çalışan emekçi kadınları ziyaret etti. Gün boyunca çeşitli iş yerlerine giderek kadınlarla sohbet eden Başkan Aktürk, kadınlara gül vererek günlerini kutladı.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aktürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle Ilçemizin Dört Bi

Kadınlara İş Yerlerinde Ziyaret

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Ahmet Aktürk, ilçenin dört bir yanında alın teriyle çalışan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların çalışma hayatındaki emeğine ve toplumdaki rolüne dikkat çeken Aktürk, kadınların üretime ve sosyal hayata kattığı değerin büyük olduğunu ifade etti.

Ziyaret sırasında kadın çalışanlara gül takdim eden Başkan Aktürk, kadınlarla sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini de dinledi. İş yerlerinde yapılan sürpriz ziyaretler, emekçi kadınlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aktürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle Ilçemizin Dört Bi (2)

Karataş Balıkçı Barınağı Yatırımı Masaya Yatırıldı
Karataş Balıkçı Barınağı Yatırımı Masaya Yatırıldı
İçeriği Görüntüle

“Kadınlarımızın Gücü, Toplumumuzun Geleceğidir”

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Aktürk, kadınların toplumun en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Kadınlarımızın gücü, toplumumuzun geleceğidir” mesajını paylaştı.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aktürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle Ilçemizin Dört Bi (3)

Kadınların hayatın her alanında büyük bir emek ve özveriyle çalıştığını belirten Aktürk, alın teriyle üretime katkı sağlayan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, kadınların yüzündeki tebessümün en büyük motivasyon kaynağı olduğu ifade edildi.

Muhabir: Çağlacan Kurt