Başkan Akay bir günde 5 mahallede

Başkan Akay bir günde 5 mahallede
Yayınlama: 15.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye bürokratları ve gezici ekiplerle birlikte, bir günde Seyhan kırsalındaki beş mahallesine adeta çıkarma yaptı. Yurttaşların sorunlarını dinleyen Akay, sorunlara çözümü için belediye bürokratlarına gerekli talimatları verdi. Akay, “Seyhan Belediyesi olarak Seyhan ve Seyhanlı için varız. Her şey halkımızın daha mutlu, huzurlu, sağlıklı ve refah bir yaşam sürmesi için” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yolgeçen, Büyükdikili, Küçükdikili, Büyükçıldırım ve Küçükçıldırım mahallelerinde muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle buluştu.

Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve gezici ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Akay, ilk olarak muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar mahallelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını Başkan Akay’a aktarırken, kahvehanelerdeki halk buluşmalarında Başkan Akay yurttaşlarla sohbet etti, onların belediyeden taleplerini dinledi.

Akay, mahallelerdeki yaş almış hasta yurttaşların evlerini de ziyaret ederken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ekipleri yaş almışların tansiyon ve şeker ölçümünü gerçekleştirip, talepte bulunanlara kişisel bakım hizmeti verdi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gezici ekipleri ise mahallelerdeki ilkokullarda öğrenim gören çocukların ağız ve diş sağlığı muayenesini gerçekleştirip, çocuklara diş fırçası ve diş macunundan oluşan diş fırçalama seti armağan etti.

Sınırsız internet, EBA ve kütüphanesiyle bilgiye erişiminin önündeki engelleri kaldıran Kütüphane Müdürlüğü’nün Gezici Bilgi Evi de çocuklarla buluştu.

Mahalle ziyaretlerinde çiftçilikle geçimini sağlayan yurttaşlara Seyhan Belediyesi tesisinde üretilen kompost ve zeytin fideleri armağan edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.