AYKURT: DESTEK ŞART

AYKURT: DESTEK ŞART
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

 

 

Karate İl Temsilcisi Maşallah Aykurt, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı

Karate İl Temsilcisi Maşallah Aykurt, göreve geldiği ilk günden bu yana Adana’da Karate sporunun gelişmesi ve kalkınması için çalışıyor. Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katılan Aykurt, Karate sporunun daha iyi olması adına desteğin şart olduğunu söyledi.

MİLLİ TAKIMIMIZA SPORCULAR KAZANDIRDIK

Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Karate İl Temsilcisi Maşallah Aykurt, başarılı bir 2022 yılını geride bıraktıklarını söyledi. Organize ettikleri müsabakalarda sporcuların başarılı olabilmesi adına elinden geleni yaptıklarını belirten Aykurt, “Milli takımımıza sporcular kazandırdık. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

2023 YILINDA BAŞARILI OLACAĞIZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Aykurt, “Müdürümüz bizlere tam destek veriyor. Organize ettiğimiz müsabakalarda her şeyiyle güç veriyor. İl Müdürü Çintimar’dan aldığımız güçle hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. 2023 yılında da başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

BİZLERE SAHİP ÇIKILIRSA ÇOK MUTLU OLURUZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ilçe belediye başkanlarının her zaman kendilerine kucak açtığını anlatan Karate İl Temsilcisi Maşallah Aykurt, “Daha çok desteğe ihtiyacımız var. Kentimizde Karate’nin yeni bir ivme kazanması adına var gücümüzü gösteriyoruz. Destek olmazsa asla ama asla olmaz. Yöneticilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımıza sahip çıkılırsa daha çok mutlu oluruz” ifadesini kullandı.

İLÇELERİMİZDE KARATE SPORU YAYGINLAŞIYOR

İlçelerde Karate sporunun yaygınlaşması adına gerekli çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Aykurt, “İlçelerimizi de yakından takip ediyoruz. Başarılı olabilmek adına ellerinden geleni yapıyorlar. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bizlere sahip çıkılırsa neler yapacağımız herkes daha iyi görecektir” şeklinde konuştu.

KENDİMİZ İÇİN DEĞİL GENÇLERİMİZ İÇİN İSTİYORUZ

Karate sporunun bodrum katlarından kurtulması adına herkesin desteğe ihtiyacına olduğuna dikkat çeken Aykurt, “Bizler kendimiz için değil, geleceğimizin gençleri için destek istiyoruz. Dökme su ile değirmen dönmez. Başarı için herkesin taşın altına elini sokmasını bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Disiplinli ve düzenli çalışmalarımız dur-durak bilmeden sürüyor” ifadesini kullandı.

Özel Haber: Senem ÇALIŞKAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.