Ayhan Deniz: Altyapı önemli

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Deniz, “Altyapı olmadan asla ama asla olmaz. Kulüp olarak altyapıya gereken değeri veriyoruz” dedi.

Ayhan Deniz: Altyapı önemli
Yayınlama: 25.07.2024
A+
A-

Yeni sezonda 2.Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Deniz, başarılı bir sezonu geride bırakan altyapıdaki teknik kadro ve oyuncularını kutladı.

Yeni sezonda başarılarını sürdürmek adına ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Deniz, “Altyapımıza gereken değeri veren Başkanımız Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Altyapıda öncelikli hedeflerinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Deniz, “A takımımızla birlikte kampta olan oyuncularımız var. Bu isimlere yenileri eklemek adına işi çok sıkı tutuyoruz. Altyapı olmadan asla ama asla olmaz. Kulüp olarak altyapıya gereken değeri veriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Deniz, Türk futbolunun gelişmesi ve kalkınması adına tüm kulüplerin altyapılarına önem vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.