AYHAN APAK, CEYHAN DOĞAN’DA YENİDEN BAŞKAN

AYHAN APAK, CEYHAN DOĞAN’DA YENİDEN BAŞKAN
Yayınlama: 23.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Amatör Kümenin Köklü Kulüplerinden Ceyhan Doğanspor kulüp Başkanı Ayhan Apak, tek aday olarak girdiği olağan genel kurulda güven tazeledi.

Doğanspor Kulüp binasında gerçekleştirilen olağan genel kurul Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.Tek aday olan mevcut başkan Ayhan Apak, tarafından oluşturulan yönetim kurulu listesi, yapılan oylama sonucu oy çokluğuyla göreve getirildi.

Apak, tekrar başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Adana’nın Köklü Kulüplerinden biri olan Ceyhan Doğanspor’da tekrar başkan olmaktan gurur duyduğunu belirterek,” Doğanspor olarak,Bal liginde iki sezon mücadele ederek, Ceyhan’ı en güzel şekilde temsil ettik. Şimdi de Adana Amatör Kümede başarıya koşarak, Ceyhanı en güzel şekilde temsil ediyoruz. Başı dik bir başkan ve yönetim kurulu olarak görevimize Saygıdeğer yönetim ve üyelerin isteği doğrultusunda tekrar bu kutsal göreve Talip oldum. İnşallah yeni sezon da da, camianın beklentilerine cevap vermek için daha da,özverili çalışacağız. Böyle önemli bir süreçte bu kulübü bırakıp gitmek doğru olmazdı, yarım kalan işimizi tamamlamak için görevimizin başındayız. Sorumluluk almaktan kaçmayız. Bu camiada beklenti hep şampiyonluktur. Yeni sezonda daha iyi, güçlü ve kuvvetli bir Doğanspor’u inşa edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.