Ay, 14 Mayıs’ta tarih yazacağız

Ay, 14 Mayıs’ta tarih yazacağız
Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, açıklanacak olan milletvekili adaylarıyla birlikte omuz omuza vererek 14 Mayıs’ta tarih yazacaklarını söyledi. Tüm ilçeleri ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili çalışmalarını yerinde gözden geçirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Ay, “Tüm hazırlıklarımızı yaptık. AK Parti teşkilatları olarak, 14 Mayıs zaferi için hazırız” dedi.

TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR

İlçe programlarının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Mehmet Ay, “Sarıçam ilçemizden başlayarak 4 günde 15 ilçemizi ziyaret ettik. SKM yönetimlerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte seçimlere yönelik hazırlık çalışmalarımızı son kez gözden geçirdik.

İl ve ilçe ana kademelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte tüm teşkilatlarımız, her zaman olduğu gibi canlı ve diri. Biz her zaman, yarın seçim olacakmış gibi hazır olan bir partiyiz” şeklinde konuştu.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Başkan Mehmet Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün açıklanacak olan milletvekili adaylarımızla birlikte Adana’mızı kuzeyinden güneyine, karış karış gezeceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler yaparak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetlerimizin yaptığı hizmetlerin yanı sıra Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlatacağız.

Var gücümüzle çalışarak Adana’mızda tarih yazacağız. Adana’da almış olduğumuz en yüksek oy oranına ulaşacağız. Ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kıymetli hemşehrilerimizin de teveccühleriyle daha güçlü şekilde yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.