Avukatlar seçim yorgunluğunu attı

Avukatlar seçim yorgunluğunu attı
Yayınlama: 19.10.2022
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan Adana Baro seçimlerinden sonra Başkan Av.Semih Gökayaz meslektaşlarına bir restaurantta yemek verdi.

EDA ARSLAN

 

Adana Baro seçimlerinde zaferle çıkan mevcut Başkan Av.Semih Gökayaz seçim çalışmalarında yorgun düşen meslektaşlarına bir yemek vererek dayanışma örneği gösterdi.

Kalabalık bir avukat grubunun katıldığı yemekte teşekkür konuşması yapan Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz yanına yönetim kurulunu alarak, “Genel Kurul ve seçimlere gerek aday olarak gerekse katılım sağlayarak güç veren tüm meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi

“DEMOKRASİ ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gökayaz, “Demokrasi şöleni gibi bir seçim gerçekleştirdik. Güzel günlerin yakın olduğu bu dönemde tüm meslektaşlarımı tekrar kutluyorum. Mesleki dayanışma anlayışıyla el ele, omuz omuza verdiğimiz bir dönemden, Geleceği Birlikte Kuracağımız günlere yürüyoruz. Ülkede hukukun üstünlüğünün sağlanması için, yargının bağımsızlığı ve insan haklarının hakim kılınması için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

YORGUNLUKLARINI ATTILAR

Önceki seçimde pandemi olmasından dolayı bir araya gelemeyen Avukatlar gece geç saatlere kadar yemekte bol bol sohbet imkânı buldu. Avukatlar birlik, beraberlik, dayanışma ile seçimi kazandıklarını belirttiler. Maden kazası nedeni ile müziksiz bir ortamda verilen yemekte avukatlar ilerleyen saatlere kadar kazandıkları seçimi ve yapılan çalışmalardan sonra yorgunluklarını attıklarını ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.