Avukatlar, Lamos Kanyonu’nda

Avukatlar, Lamos Kanyonu’nda
Yayınlama: 01.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Barosu üyesi avukatlar, Spor Komisyonu ve Kültür Sanat Komisyonu’nun düzenlediği “4. Doğa Yürüyüşünde” buluştu.

Etkinliğinin yeni adresi Mersin Erdemli ilçesinde bulunan Lamos Kanyonu oldu. Etkinliğe 140 avukat eş ve çocuklarıyla katıldı.

Etkinlikte Lamos Kanyonu’nun bir kısmını kapsayan Kayacı Vadisi ve Limonlu Çayı boyunca 12 kilometre yürüyen avukatlar hem vadinin hem de vadinin ortasından geçen Limonlu Çayı’nın doğal güzelliğine hayran kaldı.

Avukatlar, yürüyüşün ardından Limonlu Çayı’nın etrafında dinlendi. Kendilerini serin suya atan katılımcılar yüzmeyi de ihmal etmediler. Katılımcılar, kafileye eşlik eden rehberler Efe Cansu, Hüseyin Birbiri, Lütfiye Cansu ve Pelin Sertler’e yöre hakkında verdikleri bilgilerle yürüyüşe katkı sağladıkları için teşekkür ettiler.

Etkinliğe, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Duygu Özgüven,

Yönetim Kurulu üyeleri Av. Neval Yurtdaş, Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. Fatih Aslan, Spor Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Arda Aslankeser, avukatlar, stajyer avukatlar, hukuk fakültesi öğrencileri ve aileleri katıldı. Geziyi organize eden Adana Barosu Spor ve Kültür Sanat Komisyonlarının Başkanları Av. Sefa Ün ve Av. Fatih Aslan da, “Doğa bizi çağırıyor, biz de ona kulak veriyoruz. Belemedik, Kadıncık, Kızılkaya’nın ardından Lamos Kanyonu’na gidildi. Hem eğleniyor hem de birbirimizle tanışma, kaynaşma imkanı buluyoruz. Etkinlik takvimimiz bitmez. Yakın zaman yeni rotalarda buluşacağız.” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.