ATO Yönetiminden ATB Yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

ATO Yönetiminden ATB Yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Yayınlama: 17.11.2022
A+
A-

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Meclis Başkanı İsmail Acı, YK Başkan Yardımcısı Aziz Kaya, YK Üyeleri Cengiz Yılmaz, Kazım Bozan ile Genel Sekreter Birol Yarman’ın ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde konuşan ATB Başkanı Şahin Bilgiç, terörü ve terörü destekleyenleri lanetledi.

BİLGİÇ, “ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE DÜŞMANLIK BESLEYEN HAİNLERE LANET OLSUN”

Borsa ve odalar olarak Ekim ayı içerisinde seçim dönemini bitirdiklerini ifade eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Hep beraber bir seçim süreci yaşadık. Hepimize ve Adanamıza hayırlı olsun. Bugün ATB’de sizleri görmekten, beraber olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade ediyoruz. Öncelikle İstanbul’da ki insanlık dışı saldırıyı ve terörü destekleyen hainleri lanetliyoruz. Ülkemizin gelişmesine, kalkınmasına engel olmaya çalışan karanlık zihniyetlerin Allah belasını versin. Bu ateş Adanamıza da düştü. Hainlerce şehit edilen Yusuf Meydan ile kızı Ecrin yavrucuğumuza ve şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun. Başımız sağ olsun.”

4 YILLIK PROJEKSİYONUMUZU BİRLİKTE PLANLAYALIM

Borsa ve odalar olarak Adana’da yakaladıkları sinerjiyi sürdürerek Adana için faydalı, güzel hizmetleri yine birlikte yapabilmek için gayret içerisinde olacaklarını söyleyen ATB Başkanı Bilgiç, “Bizler Adanamız için taşın altına sadece elimizi değil gövdemizi de koyacak insanlarız. Hem sizin hem bizim yönetim ve meclislerimiz Adana’nın seçkin iş insanlarından oluşuyor. Buradaki birlik beraberliğimiz de devam ettirerek seçildiğimiz 4 yıllık sürede projeksiyonumuzu birlikte planlayarak Adana için iyi şeyler yaparız. Toparlayıcı yapımızla üyelerimize, üreticilerimize, Adana tarımına, tarımsal sanayimize ciddi katkılarımızın olduğunu üyelerimiz takdir ediyor. Yapıcı olmak erdemliliktir. Çünkü oturduğumuz bu koltuklar kimseye baki değildir. Bugün varız, yarın olmayacağız. Dolayısıyla geriye sadece bırakılan eserler ve başarılar kalıyor. Hep beraber bu o şuurdayız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

BAYRAM, “SİZLERİN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ”

Seçildikleri günden beri üyeleri ve Adana için ekibi ile birlikte ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Yönetim olarak canı gönülden şunu söylemek istiyoruz ki; Adana için yapılacak ne varsa tüm sivil toplum örgütleri olarak, Borsamız, OSB, Sanayi Odamız ile birlikte, Fizan’a gidilecekse bile ATO olarak gitmeye hazırız. Ne kadar çoğunluk olursak, o kadar güçlü olacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte yeni seçilen bizler, sizlerin tecrübelerinden faydalanacağız, bizden iyi bildiklerinizi soracağız, danışacağız, istişare edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.