Anadolu Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Kökesmer ve dernek yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette, Başkan Karalar'ın emeklilere yönelik hayata geçirdiği sosyal destek projeleri ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetler de değerlendirildi.

Emeklilere yönelik hizmetler gündeme geldi

Dernek Başkanı Mustafa Kökesmer, Başkan Karalar'ın emeklilerin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarının memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Kökesmer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Emeklilerimizin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik destekleri, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği kıymetli hizmetleri ve emeklilerimize gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyoruz. Nazik ev sahipliği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz."

Yüreğir Kariyer Günleri’nde özel güvenlik personeli alımı yapılacak
Yüreğir Kariyer Günleri’nde özel güvenlik personeli alımı yapılacak
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Kaynak: Anadolu Emekliler Derneği