‘AMATÖR MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİM’

‘AMATÖR MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİM’
Yayınlama: 18.03.2023
A+
A-

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Toros TV’de önemli açıklamalarda bulundu

 

Özel Haber: Senem ÇALIŞKAN

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Toros TV’de gündeme dair açıklamalar yaptı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Bozan, amatör maçların oynanması için çok mücadele ettiğini söyledi.

ADANA 1954 FK’YI TEBRİK ETTİ

20 yıl sonra kentimizin merkezinde bir 3.futbol ligi takımının çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Başkan Bozan, başarıda emeği geçen Başkan Menderes Kutlu başta olmak üzere herkesi tebrik etti. Muharrem Gülergin Stadı’nın yeni sezonda lig oynanacak kriterlere uyması için gerekli adımların atılacağını belirten Bozan, “Stadın yeni sezona yetiştirilmesini arzu ediyoruz” dedi.

DEPREM BÖLGESİNİ GEZDİM

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile birlikte deprem bölgelerini gezdiğini ve gördükleri karşısında çok şaşırdığını dile getiren ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, “Depremde Hatay ASKF Başkanını ve eşini kaybettik. Mezarını ziyaret ederek dualar okuduk. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

İL MÜDÜRÜ ÇİNTİMAR’A ÖVGÜLER

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı övgüler yağdıran Bozan, “İl Müdürümüz ile uyum içerisinde çalışıyor. Bizlerle sürekli bir araya geliyor. Sorunlarımızı dinliyor ve çözümü noktasında üzerine düşeni yapıyor. Böylesine başarılı ve çalışkan müdüre sahip olduğumuz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

AMATÖR LİGLERİN OYNANMASINI İSTEDİK

Adana’da amatör maçların oynanması için Futbol Federasyonuna gerekli başvuruları yaptıklarını anlatan Başkan Bozan, “OHAL bölgesinde müsabakaların oynanması için karar alındı. Çok istedik amatör maçlar oynanmasını. Ancak başarılı olamadık. Önümüzdeki süreçte alt liglerin oynanması adına bir gelişme olursa, kamuoyu ile paylaşırız. Yarıda kalan maçlar için gerekli raporları TFF’ye verdik ve karar onların” dedi.

BİZ SADECE KULÜPLERİN ARACIYIZ

ASKF’nın belli sorumluluk alanlarının olduğunu ve ASKF’nın sadece kulüplerin aracısı olduğunu bildiren Bozan, “Bizler ASKF olarak tavsiyelerde bulunduk. Karar mevkii TFF’dir. Herkesin sorumluluğu farklı. Hakemler, İl Hakem Komitesi’ne bağlı. Amatörlerin sorunlarını çözme noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.