Altay: Adana benim yüreğimin parçasıdır

Altay: Adana benim  yüreğimin parçasıdır
Yayınlama: 28.09.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Milliyetçi Çalışanlar Derneği ve Milliyetçi Çalışanlar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ceyhun Altay Adana’yı ziyaret etti. Milliyetçi Çalışanlar Derneği Yüreğir İlçe Başkanlığının açılışı nedeniyle Adana’ya gelen Genel Başkan Altay, “Adana her zaman benim yüreğimin bir parçasıdır” dedi.

Genel Başkan Yardımcıları ve Ordu, Kayseri, Kilis, Adıyaman İl Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık bir çıkarma yaptıklarını ifade eden Genel Başkan Altay’ı yaklaşık 500 kişilik kalabalık bir grup karşıladı.

İlk duraklarının Milliyetçi Çalışanlar Derneği Adana İl Başkanlığı olduğunu ifade eden Başkan Altay gazetecilerin sorularını cevapladı.

2019 yılının son ayında faaliyete geçtiklerini belirten Altay, “Malumunuz araya pandemi girmesi, kısmi ve tam kapanmalar nedeniyle çok fazla sahalarda olamamıştık. Buna rağmen Türkiye genelinde 186 şube ve 110 binin üzerinde kayıtlı üyemiz mevcuttur. Bu denli büyük bir sivil toplum kuruluşu olmamız her şeyimizin şeffaf olmasından ve vatandaşlarımızın, işçilerimizin bizlere güvenmesinden kaynaklıdır. Bugün buraya kalabalık bir heyetle çıkarma yaptık. Adana benim için çok değerlidir. Bugün belli oldu ki bende Adana için değerliymişim ki 500 kişiden fazla dostlarımız bizleri karşıladı. Adana İl Başkanımız Hüseyin Tahsin Yalçın tüm Adana’nın emrindedir. Hüseyin başkanım Adana’nın 15 İlçesini de faaliyete sokarak yoluna daha da hızlı bir şekilde devam edecektir. Bizler Hüseyin başkanıma ve yönetimine güveniyoruz” dedi.

Konya Vali Yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ile birlikte ilçe başkanlığının kurdelesini kesen Altay, incelemelerinin ardından Adana’dan ayrılarak Ankara’ya geçti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.