Akyürek, temayül öncesi Adana’yı karış karış gezdi

Akyürek, temayül öncesi Adana’yı karış karış gezdi
Yayınlama: 01.04.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-TÜYAP Fuar Alanında, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek parti içi ön seçim arifesinde tüm ilçeleri beraberindeki ekibiyle birlikte karış karış gezen İyi Parti Adana Milletvekili A.Adayı Enis Akyürek, yarattığı sinerjiyle moral ve motivasyon sağladı. Kentin en uzak ilçesi Tufanbeyli’den merkez ilçelere kadar gittiği her yerde yoğun destek gören Dt. Enis Akyürek, 14 Mayıs’ta kazanan tarafın millet olacağının artık daha net göründüğünü söyledi.

İyi Parti Adana İl Başkanlığında, geçtiğimiz hafta sonu geniş katılımlı bir törenle, “Vatanıma, milletime, memleketime hizmet etmeye hazırım” diyerek,  aday adaylığını açıklayan Dt. Enis Akyürek, ilk ziyaretini yaklaşık 4.5 yıl başkanlık görevini yürüttüğü Yüreğir İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Ardından  Sarıçam, Çukurova ve Seyhan ilçe başkanlığında aynı ilgi ve sevgiyle karşılanan Enis Akyürek, ilçe yöneticileri ve partililerle sohbet etti.

Teşkilat ziyaretlerinin ikinci gününde Karaisalı, Aladağ ve İmamoğlu, üçüncü gününde Pozantı, Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş, dördüncü günde ise ziyaretini Adana’nın en uzak ilçesi Tufabeyli’den başlatan Akyürek, eksi dereceleri bulan soğuk havadaki sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Mesafeleri vatan, millet ve memleket sevgisiyle aşıyor, gelecek güzel günler için mücadelede yol arkadaşlığı yaptığımız partililerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gördüğümüz heyecan ise bize daha fazla çalışma gücü veriyor” diyen Dt. Enis Akyürek, teşkilat ziyaretlerinin dördüncü gününü Saimbeyli, Feke ve ardından Kozan ile tamamladı.

Gittiği tüm ilçelerde parti teşkilatlarının yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden, kucaklaşan, sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Dt. Enis Akyürek’in yaptığı konuşmalar, yarattığı sinerjiyle bol bol alkış aldı.

Haber: Çiğdem Çeliköz

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.