AKGİSO BAŞKANI ÜNAL, ADANA ESTETİSYENLER DERNEĞİ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Belgin Çobandağ ve yönetimi, Adana Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası (AKGİSO) Başkanı Hacı Emin Ünal’ı ziyaret etti.

AKGİSO BAŞKANI ÜNAL, ADANA ESTETİSYENLER DERNEĞİ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ
Yayınlama: 27.06.2024
Düzenleme: 27.06.2024 12:31
A+
A-

Adana Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası (AKGİSO) Başkanı Hacı Emin Ünal geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda seçilen Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Belgin Çobandağ ve yönetimini makamında kabul etti.

Adana’da meslektaşları için birçok projeye imza atan Adana Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası (AKGİSO) Başkanı Hacı Emin Ünal’ı ziyarete gelen Adana Estetisyenler Derneğinin yeni seçilen yönetimini kabul ederek şunları söyledi:

“Öncelikle  güzel çalışmalarından dolayı eski yönetime, beni ziyarete gelen yeni yönetime ayrı ayrı  teşekkür ederim. Yeni seçilen yönetimin başarılı olacağını ve farklılık yaratacağına da inanıyorum. Meslektaşlarımızın sorunlarını sizlerin de bildiği gibi el ele vererek çözeceğimize, ehliyetsiz  kuaför ve güzellik uzmanlarının vatandaşlarımızı mağdur etmeden, işin uzmanlarına yönlendirerek sağlıklı bir ortamda kadınlarımızın güzelleşmesi için gereken çalışmalarımızı yaparak sorunları çözmek için kararlıyız.”

Yeni seçilen Adana Estetisyenler dernek yönetimi, “Bağlı olduğumuz Adana Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası ile her zaman istişareli bir şekilde çalışmalar yapmak istiyoruz. İleride çok güzel projelerle meslektaşlarımızın tüm sorunlarını çözmek için elimizden ne geliyor ise yardımcı olacağımızı kararlılıkla belirtmek istediklerini” vurguladılar.

Ziyarette Estetisyenler Derneği Başkanı Belgin Çobandağ, Başkan Yardımcısı Sonay Özoğul, Potolog Neslihan Beken, Sibel İncedal, Meltem Tekbaş hazır bulundu.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.