Akaryakıtta İndirim Yolda: Benzin ve Motorin Alacaklar Biraz Daha Bekleyin

Brent petrol fiyatlarında ki düşüş akaryakıt fiyatlarına olumlu yansıdı. Zam şampiyonu olan akaryakıtta, brent petrol varil fiyatlarında yaşanan düşüş sebebiyle indirim bekleniyor.

Akaryakıtta İndirim Yolda: Benzin ve Motorin Alacaklar Biraz Daha Bekleyin
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansıyor.

Akaryakıt fiyatları cep yakmaya devam ederken, herkesin beklediği indirim haberi geldi. Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 78,74 dolar civarlarına kadar düşüş yaşadı ve şubat ayından bu yana en düşük seviyesini gördü. Bu gelişme, araç sahipleri için sevindirici bir haber olarak karşımıza çıkıyor.

BENZİN VE MOTORİNİN 40 LİRANIN ALTINA DÜŞMESİ BEKLENMEKTE

Akaryakıt fiyatları vatandaşın cebini yakarken brent petrol ve kur fiyatlarında düşüş sebebiyle vatandaşın beklediği indirim haberi sonunda geldi. Sektör kaynaklarından gelen son bilgilere göre kısa süre içerisinde indirimin göründüğü bildirildi. Özellikle benzin ve motorin fiyatlarında 1 liralık indirim bekleniyor.

Adana genelinde benzin şu an 42,96 TL ’iken mazot ise 42,01 TL’den satılıyor. Kısa süre içerisinde açıklanacak indirimlerle birlikte benzin ile mazot fiyatlarının 40 liranın altına gerilemesi bekleniyor. İndirimin tarihinin ise kısa sürede açıklanması beklenmektedir.

Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.