AKAMDER’DEN HALİL AVCI’YA TAM DESTEK

AKAMDER’DEN HALİL AVCI’YA TAM DESTEK
Yayınlama: 07.09.2022
A+
A-

 

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) yaklaşan ATO (Adana Ticaret Odası) 16. Meslek Grubunda Halil Avcı’ yı destekleme kararı aldılar. AKAMDER Dernek binasında yapılan toplantıya Halil Avcı, Kadir Karataş, Aziz Kaya ve Savaş Karataşoğlu konuk oldu. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve AKAMDER üyeleri katılım sağladılar.

ZİYARETTE KONU YAKLAŞAN ATO SEÇİMLERİ İDİ

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaretle ilgili olarak; “Ekim ayı içerisinde yapılacak olan ATO seçimlerinde AKAMDER olarak tarafımızı 16. Meslek grubu (Bina İnşaat Müteahhitleri) seçimlerinde Sektörümüzün duayenlerinden ve önde gelen isimlerinden Halil Avcı’ yı destekleme kararı aldık. Bilgi, birikim ve tecrübe olarak sektöre önemli katkılar koyacağına inandığımız bir iş insanı olan Halil Avcı nın üyemiz olması dolayısıyla bizlerde önemli mesafeler kat edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

‘AKAMDER’İN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ’

Halil Avcı Şirketler Grubu ve İnşaat Sektörünün Adana’daki en önemli markası olan Halil Avcı açıklamasında; “Üyesi olduğum AKAMDER le Sektörün STK sı olarak çok önemli adımlar atıldı. Haklı olarak sektör ve Adana’daki insan odaklı tüm sosyal projelerde elini taşın altına koyan başarılara imza atmıştır. Bu vesileyle Başkan Mustafa Karslıoğlu nu ve ekibini kutluyorum. Bu anlamda sektörün önemli bir gücü olarak yaklaşan ATO seçimlerinde beni ve ekibimi desteklemeleri gurur verici, bu desteğin çok önemli olduğunu biliyorum. Bu vesileyle teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum ve her türlü destekle yanlarında olduğumu ifade ediyorum.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.