Ağar: Kriz masası oluşturduk

Ağar: Kriz masası oluşturduk
Yayınlama: 08.02.2023
A+
A-

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Türk İş’e bağlı 4. Bölge Şube başkanları ile bir araya geldi. Deprem kriz masası oluşturduklarını söyleyen Ağar, deprem bölgelerinde inceleme başlattıklarını belirtti.

Ramazan Ağar Adana’da Yol-İş Sendikasına bağlı bir otelde deprem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar ve Türk-İş 4. Bölgeye bağlı başkanların da katıldığı basın açıklamasında konuşan Ramazan Ağar, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

YARDIMLAR YAPILACAK
Ramazan Ağar, Türk-İş olarak kriz masası oluşturduklarını, deprem bölgesine yapılacak yardımların ilgili kurumlarla iletişime geçilerek gerekli yerlere ulaştırılmasını sağlayacaklarını belirtti. Ağar, bugün Adana’da ki toplantının ardından İskenderun, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır ve Şanlıurfa’ya doğru yola çıkacaklarını bu bölgelerde ki üye ve yöneticilerle bir araya geleceklerini, ihtiyaçlarını tespit edeceklerini ve yardımların ulaştırılacağını söyledi.

YARDIMLAR TÜM DEPREM ZEDELER İÇİN
Yardımları sadece üyelerine değil, üyeleri olmayanlara da yapacaklarını vurgulayan Ağar, “Kış olması nedeniyle battaniye, ısıtma konusundan acil yardım etmemiz gerekiyor. Bu malzemeler ile ilgili bağlantılar yapmış durumdayız. Bu malzemeleri acilen göndermek için çalışma yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra şube başkanları kendilerine yansıyan talepleri ve sorunları Ramazan Ağar ile paylaştı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.