ADD Adana Şubesi’nden Cumhuriyet Balosu

ADD Adana Şubesi’nden Cumhuriyet Balosu
Yayınlama: 31.10.2022
A+
A-

Atatürk Düşünce Derneği Adana Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl programı  nedeni ile Sular VİP Salonu’nda yemek verdi.

HABER:SERDAR AKIN-EDA ARSLAN

 

ADD (Atatürk Düşünce Derneği) Adana Şubesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Balosu üyelerin katılımı ile Sular Vip Salonu’nda kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl programı  nedeni ile balo düzenleyen Atatürk Düşünce Derneği Adana Şubesi’nin gecesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Başkan İsa Kayadan “Cumhuriyet, Padişah kulu olan milyonları yurttaş kimliği ile kucaklamış, özgür bireyler haline getirmiştir. Hukuk devleti güvencesine ve fırsat eşitliğine kavuşturmuştur. Ancak bugün önümüzdeki temel ödevin, Atatürk Cumhuriyeti’ni yeniden kazanmak olduğunun farkındayız. Bu ödevimizi yapacak; Atatürk devrimlerini yaşatarak, laik bilgi toplumu olma ve muasır medeniyet seviyesini aşma hedefine yeniden yönelmiş Türkiye’yi mutlaka yaratacağız” dedi.

33 yıllık deneyimi olduğunu savunan  Atatürk Düşünce derneği Adana Şube Başkanı İsa Kayadan “Yeniden Atatürk Cumhuriyeti’ne ulaşma mücadelesinin düşünsel önderliğini yürütmeye kararlıyız.Bu düşünsel önderliği, siyasal önderlik yapma iddiasındakilerle buluşturabildiğimizde amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum.”diye konuştu.

Gecede ADD Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Veli Demir ve CHP Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman’ın konuşmalarından sonra birbirinden güzel şarkıları ile sahneye gelen Arif Tilkan, davetlileri coşturdu. Suhar Duru Dans akademisinin gösterilerinin ardından, Özgür ve Rüya özgün müzik şarkılarıyla dinleyenleri mest etti.Geceye katılan davetliler ilerleyen saatlere eğlendiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.