Adaspor’da son iki yıldır büyük bir değişim yaşanıyor

Adaspor’da son iki yıldır büyük bir değişim yaşanıyor
Yayınlama: 02.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Adana amatör spor kulüplerinden Adaspor’da son iki yıldır büyük bir değişim yaşanıyor. Antrenör Seçkin Gönülkaynak, yaptığı başarılı çalışmalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katılan Seçkin Gönülkaynak, gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtladı. Başkan Sefa Aydoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile önemli işlere imza attıklarını belirten Antrenör Gönülkaynak, “Müthiş bir altyapı oluşturduk. Tüm kategorilerde lige katılarak yüzlerce futbolcu ordusuna en iyi şekilde hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Kız takımı kurduklarını ve hedeflerine doludizgin yürüdüklerini dile getiren Seçkin Gönülkaynak, “Hedefimiz biran önce lige katılmak. Vermiş olduğumuz emekleri bir bir almak istiyoruz. Güneyin sesiyiz. Birçok mahalledeki kızlarımız takımımıza geliyor. Aileleri de bizlere güç veriyor. Daha yapacağımız çok işler var. Kızlarımızı Adana ve Türk futboluna kazandırıyoruz” şeklinde konuştu.

Seyhan Belediyesi’nin desteğini ve katkılarını gördüklerini anlatan Seçkin Gönülkaynak, “Başkanımız Akif Kemal Akay ve ekibi bizlerin her zaman yanımızda. Seyhan Belediyesi’nin yanımızda olması bizleri mutlu ediyor. Birlik ve bütünlük içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Destek olmak isteyen herkes kapımızı sonuna kadar açtık” dedi.

Yeni sezonda liglere Mıdık Adaspor olarak gireceklerini vurgulayan Seçkin Gönülkaynak, “Madık mahallesinin muhtarı ve mahalle halkının desteğini de yanımızda görmek istiyoruz. İki yıldır altyapıda liglere katılıyorduk. Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edeceğiz. Hedefimiz Amatör Süper Lig’e yükselmek. Bunun içinde üzerimize düşeni yapacağız” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.