Adanalı sporcularımız Milli Takımda!
Adanalı sporcularımız Milli Takımda!
İçeriği Görüntüle

Turbeyler Grubu, Turuncu Beyazlılar Derneği ile birlikte Osman Yereşen Tesisleri’nde futbolcuları ziyaret etti. Ziyaret, Turbeyler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Selahattin Baynal’ın organizasyonuyla gerçekleşti.

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da saha içindeki çalışmalar kadar saha dışında yaşanan sorunlar da dikkat çekiyor. Kulübün yaşadığı maddi darboğaz nedeniyle futbolcuların ve personelin temel ihtiyaçlarının karşılanmakta zorlandığı gözler önüne serildi.

Adanaspor’da yaşanan maddi sıkıntılar, futbolcuların tesislerdeki yaşamına da yansıdı. Turbeyler Taraftar Grubu, akşam antrenmanı öncesinde futbolculara sıcak yemek götürerek destek verdi.

“Halletme Dönemi Bitti, Devredeceksiniz!”

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada kulüp yönetimine sert tepki gösterildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Turbeyler Grubu olarak Turuncu Beyazlılar Derneği’miz ile beraber bugün armamızı taşıyan futbolcularımızı ziyaret ettik. Kulübümüzün mevcut problemleri bir kenara, tesislerde futbolcularımızın temel ihtiyaçları dahi karşılanmamaktadır. Halletme dönemi bitti, devredeceksiniz!”

Kaynak: Haber Merkezi