Adanalılar gondolda sinemayı çok sevdi

Adanalılar gondolda sinemayı çok sevdi
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS- 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen “Yıldızlar Altında Seyhan Nehri Üzerinde Gondolda Film Gösterim Keyfi”  bu yıl da devam ediyor.

12-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Altın Koza Film Festivali kapsamındaki etkinlik Seyhan Nehri’nde bulunan Gondol Marina’da gerçekleşecek.

Adanalıların ve sinemaseverlerin yanı sıra, uluslararası basının da ilgisini çeken “Gondolda Sinema” gösterimleri 12 Eylül Pazartesi günü başlayıp yedi gün boyunca devam edecek. Her akşam 20.00’de başlayacak etkinlikte, sinemaseverlere birbirinden özel filmler sunulacak.

“Gondol’da Film Gösterimleri” kapsamında bu akşam yönetmen Orhan Aksoy’un ‘’Kiracı’’; 14 Eylül Çarşamba akşamı yönetmen Tunç Şahin’in ‘’İnsanlar İkiye Ayrılır’’; 15 Eylül Perşembe akşamı yönetmen Alfonso Gomez-Rejon’un ‘’Elektrik Savaşları’’; 16 Eylül Cuma akşamı yönetmen Murat Kepez’in ‘’Kolonya Cumhuriyeti’’; 17 Eylül Cumartesi akşamı yönetmen Ali Atay’ın ‘’Cinayet Süsü’’; 18 Eylül Pazar akşamı ise yönetmen Atıf Yılmaz’ın ‘’Hasip ile Nasip’’ filmleri gösterilecek. “Gondol’da Film Gösterimleri”ne ücretsiz olarak katılmak için  https://sehircilikatolyesi.org/ adresinden kayıt yaptırılabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.