Adanalı taksiciden müşterilerine Ramazan Ayı’na özel hizmet

Adanalı taksiciden müşterilerine Ramazan Ayı’na özel hizmet
Yayınlama: 27.03.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde bir taksici, Ramazan Ayı’nda müşterilerine iftara özel pide ve sıcak çorba ikram ederek memnuniyeti ön planda tutuyor.

Adana’da 5 Ocak Stadyumu ile Adnan Menderes Spor Salonu karşı köşesinde 37 yıldır taksici olarak hizmet veren Esat Özer’i adeta tanımayan yok.

EFSANE 01 ESAT

Adana’da faaliyet gösteren taksiciler içinde sıra dışılığıyla dikkatleri çeken taksici Esat Özer (59), ‘EFSANE 01 ESAT’ adıyla müşterilerine farklı bir hizmet sunarken, aynı zamanda Ramazan Ayı’nda müşterilerine iftara özel pide ve sıcak çorba ikram ederek memnuniyet kazanıyor.

Taksici Esat Özer, kentte ilk olan uygulamanın müşteriler tarafından memnuniyetle karşılandığını ve müşterilerden çok güzel tepkiler aldığını belirterek, “Amacımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, taksicilik hizmetine farklı bir anlayış getirmeyi düşündük. Bizi tercih eden müşterilerimize Ramazan Ayı’nda iftara özel pide ve sıcak çorba ikram ederek ikram ediyoruz. Adana’da ilk olduğunu düşündüğümüz bu uygulamadan müşterilerimiz son derece memnun kalıyor. Bizim için müşteri canımızdır. Biz araçlarımızda müşteri değil misafir ağırlıyoruz” dedi.

MÜŞTERİLER OLDUKÇA MEMNUN

Müşteriler, bu uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ederek, “Şimdiye kadar hiçbir yerde böyle bir uygulama görmemiştik. Daha önce bu taksiye müşteri olarak bindik ve gerçekten çok güzel hizmet veriyorlar. Diğer taksicilerinde bu tür uygulamaları yapmalarını temenni ediyoruz. Böyle bir hizmeti düşünen taksici arkadaşımızı da tebrik ediyoruz” diye konuştular.

Taksici olarak her zaman yaptığı yenilikler ile beğeni toplayarak takdir edilen Taksici 01 Esat olarak ün yapan Esat Özer 37 yıldır siyaset, sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimlerine hizmet veriyor.

Müşteri memnuniyeti için konforda sınır tanımadıklarını belirten Esat Özer, ‘Yıllardır bulunduğum bu köşe ile özdeşleştim. Beni tercih eden tüm dost ve müşterilerime layık olmaya gayret ediyorum. Tüm yeniliklerimiz en iyi hizmeti verebilmek içindir’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.