Adana Muhtarlar Derneği Başkanı ve Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahalle Muhtarı Feridun Dağlık ile beraberindeki muhtarlar, Adana Valiliği’nde Vali Mustafa Yavuz’u ziyaret etti. Ziyarette mahallelerin öncelikli ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve yerel düzeyde çözüm bekleyen konular ele alındı.

Vali Mustafa Yavuz, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “Adana Muhtarlar Derneği Başkanı/ Seyhan ilçemize bağlı Hurmalı Mahalle Muhtarımız Feridun Dağlık ile beraberindeki muhtarlarımızı Valiliğimizde misafir ettik. Mahallelerimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğumuz ziyaretten memnuniyet duydum.” ifadelerini kullandı.

Kozan’da üretim atağı! 5 milyon yavru balık yetiştiriliyor
Kozan’da üretim atağı! 5 milyon yavru balık yetiştiriliyor
İçeriği Görüntüle

Adanalı Muhtarlardan Vali Mustafa Yavuz’a Ziyaret (2)

"Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum”

Yeni görevi dolayısıyla iletilen iyi dilekler için muhtarlara teşekkür eden Vali Yavuz, “Adanalı hemşehrilerimizin talep ve beklentilerini yerinde tespit ederek bizlere ileten, çözüm üretme sürecinde her zaman bizlerle iş birliği içerisinde olan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyarette muhtarların sahadaki gözlemlerinin kamu hizmetlerinin etkin yürütülmesi açısından önemine dikkat çekilirken, kurumlarla mahalleler arasındaki koordinasyonun sürdürülmesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi