Gürol Ünsal: "Altyapı sevdamız asla bitmez"
Gürol Ünsal: "Altyapı sevdamız asla bitmez"
İçeriği Görüntüle

Portekiz'in Gondomar kentinde düzenlenen Yıldız ve Gençler Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden milli sporcular Görkem Öçal ve Ela Su Yönter, U15 Karışık Çiftler kategorisinde önemli bir başarıya imza attı. Adanalı sporcu Görkem Öçal ile partneri Ela Su Yönter, turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak Avrupa gümüş madalyasının sahibi oldu.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden kutlama

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başarılı sporcuları tebrik ederek, "Portekiz'in Gondomar kentinde düzenlenen Yıldız ve Gençler Avrupa Şampiyonası U15 Karışık Çiftler kategorisinde mücadele eden milli sporcularımızdan Adanalı sporcumuz Görkem Öçal ve Ela Su Yönter, Avrupa ikincisi oldu. Tebrikler." ifadelerine yer verdi.

Adana sporuna yeni gurur

Uluslararası organizasyonda kazanılan Avrupa ikinciliği, hem Türk sporuna hem de Adana spor camiasına büyük gurur yaşattı. Genç yaşta elde edilen bu önemli başarı, gelecekte uluslararası arenada yeni madalyaların habercisi olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: Eray Erserin