Adana Emlakçılar Odası tarafından düzenlenen iftar programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 kişinin hazır bulunduğu programda emlak sektörü temsilcileri, kamu kurumlarının yöneticileri ve çok sayıda davetli aynı sofrada buluştu. Semazen gösterisi eşliğinde gerçekleşen programda davetliler Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.

Adanalı Emlakçılar Iftar Sofrasında Buluştu (2)

"YASAL DÜZENLEMELER BİZLERE DE DANIŞILARAK YAPILMALI"

Programda konuşan Rabia Ülkü Uçar, Ramazan ayının birlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. Uçar konuşmasında, son günlerde gündemde olan ve belirli tutarın üzerindeki tapu işlemlerinde avukat bulundurulmasına yönelik düzenleme hakkında sektörün görüşlerini de paylaştı.

Yüreğir Belediyesi’nde gerginlik: Orhan Bayram içeri alınmayınca arbede yaşandı
Yüreğir Belediyesi’nde gerginlik: Orhan Bayram içeri alınmayınca arbede yaşandı
İçeriği Görüntüle

Gayrimenkul sektörünün ekonomiye önemli katkılar sağladığını ifade eden Uçar, yapılacak düzenlemelerin sektör temsilcileriyle istişare edilerek hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Adanalı Emlakçılar Iftar Sofrasında Buluştu

SAHİBİNDEN.COM'A TEŞEKKÜR

İftar programında ayrıca yemeğin sponsorluğunu üstlenen "Sahibinden.com" yetkilisine katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Program, sektör temsilcilerinin sohbet ettiği samimi bir ortamda sona erdi.

Muhabir: Yener Ekinci