Adana’nın Seyhan ilçesinde yüzünü motosiklet kaskıyla gizleyen bir şüpheli, müstakil bir evi hedef alarak tüfekle ateş açtı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, 12 Nisan’da Onur Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliğini gizlemek için kask takan bir kişi, B.E.’nin yaşadığı müstakil evin önüne geldi. Şüpheli, yanında getirdiği tüfekle eve defalarca ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Ceyhan-Adana yolunda zincirleme kaza: 4 araç birbirine girdi
Ceyhan-Adana yolunda zincirleme kaza: 4 araç birbirine girdi
İçeriği Görüntüle

Saldırı sırasında evde bulunanlar büyük panik yaşarken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Tüfekten çıkan saçmalar evin duvarlarına ve camlarına isabet ederek maddi hasara yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Adana’da Kasklı Saldırgan Dehşet Saçtı Eve Kurşun Yağdırdı! (2)

Kaynak: İHA