Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi 32017 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü sokak üzerinde bulunan kıyafet ve takı satışı yapılan dükkanın önüne gelen kimliği belirsiz şahıs, tabancasını çekerek iş yerine peş peşe ateş açtı.

9 kurşun isabet etti, şans eseri yaralanan olmadı

Saldırıda dükkanın vitrin ve camlarına 9 kurşun isabet ederken, olay sırasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Tabancasındaki mermileri boşaltan şüpheli, olayın ardından hızla kaçarak izini kaybettirdi. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Adana'da dev emniyet operasyonu: 38 aranan şahıs yakalandı
Adana'da dev emniyet operasyonu: 38 aranan şahıs yakalandı
İçeriği Görüntüle

Emniyet ekipleri kameradan teşhis çalışması başlattı

Olay yerine ulaşan emniyet güçleri, dükkan çevresinde güvenlik şeridi çekerek detaylı inceleme ve kovan tespiti yaptı. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına alan ekipler, kaçan silahlı saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İHA