Adana’da çocukların kavgasına büyükler de karıştı

Adana’da çocukların kavgasına büyükler de karıştı
Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-

 

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Adana’da çocukların kavgasına büyükler de karıştı: 1’i çocuk 2 kişi silahla ağır yaralandı

Adana’da, aynı sokakta oturan komşu iki ailenin çocukları arasında çıkan kavga büyüklerin de karışmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü. Tabancanın kullanıldığı çatışmada 1’i çocuk 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, dün saat gece 23.00 sıralarında Merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi, Levent Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz günlerde iki ailenin çocukları arasında sosyal medyada birbirlerine küfür etme sebebiyle çıkan kavgaya büyükler de dahil olunca taraflar arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya iki ailenin bireyleri de dahil oldu.

Kavga, silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. 16 yaşındaki İbrahim A’nın kullandığı tabanca ile ateş açılması sonucu 11 yaşındaki İsmail B. ile 21 yaşındaki Emre S. vücudunun çeşitli yerlerine isabet mermilerle sonucu ağır yaralandı.

Çevrede oturanların büyük korku yaşadığı olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, yaralıların aile yakınları yardımıyla hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

Silahlı çatışmaya ilişkin başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, polis ekipleri olayın yaşandığı sokakta incelemelerde bulundu. Olay yerinde çatışma sırasında kullanılan silaha ait çok sayıda boş kovan bulundu. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, olaya karıştığı öne sürülen 16 yaşındaki İbrahim A. suç aleti ile birlikte kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Hastanede tedaviye alınan yaralıların ikisininde hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.