Adana’da, Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Kız-Erkek Atletizm Grup Müsabakalarının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcular, Serinevler Atletizm Pisti’nde bir araya geldi.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen müsabakalara; Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Mersin, Şanlıurfa, Yozgat, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Aksaray illerinden toplam 39 takım ve 75 ferdi sporcu katıldı. Toplamda 400 sporcunun yer aldığı organizasyon, büyük bir heyecana sahne oldu.

400 Sporcu Aynı Pistte
Serinevler Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle birlikte start alan müsabakalarda, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde kız ve erkek sporcular kıyasıya mücadele ediyor. Farklı şehirlerden gelen genç sporcular, hem rekabetin hem de dostluğun en güzel örneklerini sergiliyor.
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, sporun birleştirici gücüne vurgu yapılarak müsabakalara katılan tüm sporculara başarı dilekleri iletildi.




