Adana Ülkü Ocaklarından ‘Birlik beraberlik’ programı

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nın “Bayram Tadında” temasıyla düzenlediği programda MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; Ülkücü Şehit Aileleri, teşkilat, ocak, belediye ve STK başkanlarıyla bir araya geldi.

Adana Ülkü Ocaklarından ‘Birlik beraberlik’ programı
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy’un ev sahipliğinde düzenlenen programda MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; teşkilat, ocak, belediye ve STK başkanlarıyla bir araya geldi.

Adana Ülkü Ocakları İl Başkanlığı “Bayram Tadında” temasıyla kahvaltı programı düzenledi. Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy’un ev sahipliğinde düzenlenen ve Ülkücü Şehit Ailelerinin yakınlarının da davetli olduğu programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da iştirak etti.

Programa ayrıca Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, 31 Mart 2024 Seçiminde MHP’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türk Hukuk Enstitüsü Adana Şube Başkanı Kemal Ekmen, Türkav Adana Şube Başkanı Oğuzhan Baykuş, Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu, MHP eski İl Başkanları, Ülkü Ocakları eski İl Başkanları da katıldı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, birlik ve beraberlik adına yapılan her işte hayır ve bereket olduğunu belirterek, böylesi nezih düşünceyle gerçekleştirilen programdan dolayı Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy’a teşekkür etti. Başkan Cem Tutsoy da, bir bayram öncesinde Ülkücüler olarak bir araya gelmek, sohbet etmek, muhabbeti artırmak gayesiyle bu programı düzenlediklerini söyledi. Tutsoy, Başkan Yusuf Kanlı ve tüm konuklara teşekkür etti.

Kaynak: MHP Adana İl Başkanlığı / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.