Adanaspor’da sessizlik sürüyor
Adanaspor’da sessizlik sürüyor
İçeriği Görüntüle

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçükler ve Minikler Tenis Türkiye Birinciliği müsabakaları Adana’da başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç sporcular, Türkiye şampiyonluğu için korta çıktı.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun desteğiyle gerçekleştirilen organizasyon, Adana Atlıspor Kulübü Grand Tennis Academy, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) ile Çukurova Tenis kortlarında oynanıyor.

38 İlden 300 Sporcu Mücadele Ediyor

Eleme müsabakalarıyla başlayan şampiyonada, 38 farklı ilden yaklaşık 300 sporcu raket sallıyor. Küçükler ve minikler kategorilerinde mücadele eden sporcular, hem bireysel hem de takım başarıları için ter döküyor.

“Tüm Sporcularımıza Başarılar Diliyorum”

Turnuvanın açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Kemal Orhan, organizasyona katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, böylesine önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Finaller 14 Haziran’da

Türkiye'nin en başarılı genç tenisçilerinin mücadele ettiği organizasyon, 14 Haziran’da oynanacak final karşılaşmalarıyla sona erecek. Şampiyonada dereceye giren sporcular ve takımlar ödüllerine kavuşacak.

Kaynak: AA