Adana, Temmuz’da en fazla TV+ izleyen on şehir arasında yer aldı

Adana, Temmuz’da en fazla TV+ izleyen on şehir arasında yer aldı
Yayınlama: 10.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+, Temmuz ayında da birbirinden cazip içerikleriyle televizyonseverlerin tercihi oldu. Adana, Temmuz ayında en çok izlenen on şehir arasında yer aldı. Sevilen platformda Temmuz ayında en çok izlenen yerli ve yabancı filmler arasında John Wick 3, Eltilerin Savaşı, Şirinler 3: Kayıp Köy, Kral Şakir: Korsanlar Diyarı ve 1917 öne çıktı. En çok izlenen diziler arasında ise Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, My Brilliant Friend, İlk ve Son, 7 Yüz yer aldı.

Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+’ta, her ay olduğu gibi Temmuz ayı da ekran tutkunlarının büyük ilgisiyle geçti. Adana, Temmuz’da en fazla TV+ izleyen on şehir arasında yer aldı. Ülke genelinde TV+ izleyen diğer iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Gaziantep, Bursa, Kayseri, Antalya ve Diyarbakır oldu. Mart ayında en çok izlenen yerli ve yabancı filmler arasında John Wick 3, Eltilerin Savaşı, Şirinler 3: Kayıp Köy, Kral Şakir: Korsanlar Diyarı ve 1917 yer alırken; diziler arasında Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, My Brilliant Friend, İlk ve Son, 7 Yüz en çok izlenen beş diziden biri oldu.

Ağustos’ta dünyaca ünlü yapımlar TV+’ta

TV+, Ağustos ayında seyircileri dünyaca ünlü yapımlarla buluşturmaya devam ediyor. Platformda bu ay yayınlanacak filmler arasında Whiplash, The Vice, Kelebekler, Mustang, Foxcatcher Takımı, The Night Clerk, The Sisters Brothers, Sicario, Sicario 2: Soldado, Handmaiden yer alırken; diziler arasında ise factual dizi From Scratch ve belgesel dizi Who Is Ghislaine Maxwell öne çıkıyor. Ayrıca TV+’ta Ağustos ayında Çocuk kategorisinde YouTube’da milyonlarca defa izlenen Talking Tom and Friends, 4 sezon toplam 104 bölümüyle yayında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.