Adana Tanıtım Günleri 8-11 Aralık’ta Ankara’da

Adana Tanıtım Günleri 8-11 Aralık’ta Ankara’da
Yayınlama: 14.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Valiliği’nin himayesinde, merkezi Ankara’da bulunan Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından MSR Fuarcılık Organizasyonunda, 8-11 Aralık 2022 tarihleri arasında, Ankara’da, ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Altınpark), “Adana Tanıtım Günleri” düzenlenecek.

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yunus Sakarya, yönetim kurulu üyeleri ve ilçelerdeki temsilcilerinin geniş katılımı ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında, “Adana Tanıtım Günleri’nin detayları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Sakarya, Adana’nın 15 ilçesinin yanı sıra İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Bolu, Tokat, Kastamonu, Aydın, Antalya ve Bursa gibi birçok şehirde temsilcilikleri ve yaklaşık 700 üyeye sahip olduklarını bildirdi. Sakarya, bünyelerinde kadın ve gençlik kolları ile hizmet verdiklerini, Ankara’ya gelen Adanalıların hemşehri kapısı olduklarını ifade etti.

Tanıtım Günleri’ne ilişkin detaylı bilgiler de paylaşan Yunus Sakarya, “Etikliğimizde Adana’nın tarihi ve doğal güzellikleri, ulaşım ve konaklama imkanları ve turistik değerleri öncelikli olarak tanıtılmakla birlikte ünlü lezzetlerimiz de elbette olacak” dedi. Adana’nın  tarihi, kültürel ve  folklorik değerlerinin yanı sıra ünlü lezzetlilerinin de tanıtılacağı Tanıtım Günleri’nde, ulusal düzeyde farkındalık yaratmayı amaçladıklarını bildirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. isacotur Blog dedi ki:

    1. Adana Tanıtım Günleri 08-11 Aralık 2022 Ankara Altınpark’ta
    ⭐️https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/1-adana-tanitim-gunleri-ankara-2022.html