Adana Büyükşehir Belediyesi, uluslararası iş birliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Almanya’nın Bielefeld kentinden gelen Gençlik Merkezleri yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde misafir edildi.

Gerçekleştirilen görüşmede, iki şehir arasında 2026 yılı projelerinde ortaklık olanakları ve gençler arasındaki kültürel kaynaşmayı artıracak iş birlikleri ele alındı.

Adana Ile Bielefeld Arasında Gençlik Köprüsü Kuruluyor (1)

Sarıçam’da derbi heyecanı Ferdi Tayfur Sanat Merkezi’nde dev ekranla yaşanacak
Sarıçam’da derbi heyecanı Ferdi Tayfur Sanat Merkezi’nde dev ekranla yaşanacak
İçeriği Görüntüle

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Almanya’nın Bielefeld kentinden gelen Gençlik Merkezleri yöneticilerini belediyemizde ağırladık. 2026 yılı projelerinde ortaklık olanaklarını ve gençlerimizin kaynaşmasına katkı sağlayacak çalışmaları görüştük. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin sosyal, kültürel ve uluslararası etkileşimlerini güçlendirecek iş birliklerine destek vermeyi sürdüreceğiz."

Adana Ile Bielefeld Arasında Gençlik Köprüsü Kuruluyor (3)

Adana Büyükşehir Belediyesi, bu tür uluslararası temaslarla gençlerin kültürel paylaşımını artırmayı ve Adana’yı gençlik odaklı projelerde öncü bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi