Adana ESOB’a arsa tahsisi yapıldı

Adana ESOB’a arsa tahsisi yapıldı
Yayınlama: 28.10.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, Seyhan Baraj Gölü Kıyısında hayata geçirilecek olan Adana ESOB Eğitim ve Sosyal tesis projesinin kentin en prestijli tesislerinden birisi olacağını ifade etti.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger’in girişimleri neticesinde Seyhan Baraj Gölü kıyısında mülkiyeti Milli Emlak’a ait olan 10.5 dönümlük arazinin Eğitim ve Sosyal Tesis projesi yapımı için Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne tahsisi gerçekleştirildi.

Projenin hayata geçirileceği arsa üzerine Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tabelası Birlik Başkanı Niyazi Göger, Başkanvekilleri, yönetim, denetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarıyla dikildi.

İçerisinde mesleki atölyeler, çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, açık ve kapalı düğün salonları, sağlıklı yaşam merkezi, restoranlar gibi birimleri barındıracak olan Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eğitim ve Sosyal Tesisi tamamlandığında sosyal ve eğitim alanında kentin yüzü olacağını ifade eden Başkan Niyazi Göger, “Eğitim ve Sosyal Tesis Projesini hayata geçireceğimiz arsanın tahsisi konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Başta Bakanımız Sayın Ömer Çelik olmak üzere, Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman Elban ve tüm emeği geçenlere esnaf ve sanatkarlarımız ile Adana adına teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik Başkanı olarak seçildiği 2020 yılının mart ayında iki projenin sözünü verdiğini, bunlardan birisinin eğitim ve sosyal tesis alanı olduğunu hatırlatan Başkan Niyazi Göger, “İkinci sözüm ise Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve üyelerine yakışır bir hizmet binası kazandırmaktı. Bu projemiz için de D-400 karayolu üzerinde Ulaştırma Bakanlığı’na ait 4 dönüm civarında bir arazinin Birliğimize tahsisi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Bakanımız Sayın Ömer Çelik’in destekleri ile buranın tahsisiyle ilgili de yakın zamanda nihai sonuca ulaşacağımızı umut ediyoruz. Her iki projemiz tamamlandığında Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hem ülkemizin hem de bölgemizin örnek kurumları arasında yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.