Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde bayram sonrası ilk mesai günü, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

Sarıçam’da Özbekistan esintisi: Büyükelçi Khaydarov, Başkan Uludağ'ı ziyaret etti
Sarıçam’da Özbekistan esintisi: Büyükelçi Khaydarov, Başkan Uludağ'ı ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde Emniyet Müdür Yardımcıları, birim amirleri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen bayramlaşma töreninde, teşkilat içinde birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

TEŞKİLATTA BAYRAM COŞKUSU

Gerçekleştirilen programda, personelle tek tek bayramlaşan İl Emniyet Müdürü Arıkan, bayramların toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli günler olduğuna dikkat çekti. Samimi bir atmosferde geçen törende, emniyet teşkilatının özverili çalışmalarına da vurgu yapıldı.

Bayram süresince görev başında olan emniyet personelinin fedakârlığına dikkat çekilirken, vatandaşların huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmaların aralıksız devam edeceği ifade edildi.

BİRLİK, HUZUR VE GÜVEN MESAJI

Programda, teşkilat mensupları arasında dayanışmanın önemine dikkat çekilerek, birlikte hareket etmenin gücüne vurgu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için aynı kararlılıkla görevini sürdüreceğini bir kez daha yineledi.

Kaynak: Haber Merkezi