Adana Devecileri’nin Cumhuriyet coşkusu

Adana Devecileri’nin Cumhuriyet coşkusu
Yayınlama: 31.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Yemekli Ve Müzikli Bir Program Organize Eden Adana Devecileri Başkanı Faruk İNCESOY, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Çok Sayıda Dernek üyesi  Kutlamalarda Yer Aldılar.

Adana Devecileri Başkanı Faruk İncesoy, Cumhuriyetin 99’uncu Yılını Kutlamaktan Dolayı Büyük Memnuniyet Duyduğunu Söyledi. Cumhuriyet Kutlamalarına Katılan Dernek Üyelerine ve Misafirlere Çok Teşekkür Etti.

Deveci Derneği Onursal Başkanı Cumali İncesoy’un Tüm Deveci Aşiretine Saygı ve Selamlarını Yolladığını Söyleyerek, Cumali İNCESOY’un Gelecek Yıl Cumhuriyet Bayramının 100.Yılına Kutlamalarına Katılacağını ve Adana Devecilerinin Cumhuriyetin 100. Yılını Büyük Bir Şölenle Kutlayacaklarını Söylediğini Belirtti.

Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmayı Adana Devecileri Kadın Kolları Başkanı Nesibe Yüksel Yaptı.

Programa Katılan Tüm Konukları Selamlayarak Konuşmasına Başlayan Yüksel, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yıldönümünü Büyük Bir Heyecan, Coşku, Gurur Ve Mutluluk İçerisinde Kutladığımızı İfade Ederek, Cumhuriyet Bayramının Ülkemiz Milletimiz ve Bütün İnsanlık İçin Barış ve Huzurlu Bir Geleceğin Başlangıcı Olmasını Diliyor ve Hepinizin Cumhuriyet Bayramını Candan Tebrik Ediyorum Dedi.

Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde Tüm Çaresizliklere Rağmen Zaferle Taçlandırdığı Bağımsızlık Mücadelesinin Eseridir.  Bu Eser, Milletine Güvenen, Geleceğe Özgüvenle Bakan, Heyecan ve Şevkle Çalışan Bir Neslin Bugünkü Nesillere, Yani Bizlere Ve Çocuklarımıza Armağanıdır. Cumhuriyetin Temellerinde Türk Milletinin Onurlu Duruşu, Vatan Sevgisi, Egemenlik ve Bağımsızlık İradesi Yatmaktadır.

Bugün, Başta Atatürk Olmak Üzere Cumhuriyetimizin Kurucularını, Ülkemizin Bağımsızlığı, Birlik ve Bütünlüğü Uğrunda Canlarını Feda Eden Bütün Aziz Şehitlerimizi, İstiklal Ve Egemenliğimiz İçin Her Şeylerini Ortaya Koyan Kahraman Gazilerimizi, 99 Yıl Boyunca Türkiye Cumhuriyeti’nin Yücelmesine Katkı Sağlayan Herkesi Derin Minnetle ve Saygıyla Anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Önünde Uzanan Aydınlık Yolda İlerlemeye Devam Edeceğini İfade Eden Yüksel, Bizler Adana Devecileri Olarak, Tam 99 Yıldır Atamızın Açtığı Yolda Cumhuriyetimizi Koruyacak ve Yaşatacak Gençlerimizi Yetiştirmek İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz. Yapı Taşımız Atatürk İlkeleri, Işığımız Eğitimdir. Yolumuz Uygarlık Yoludur, Hedefimiz İleri ve Daima İleridir.

Bu Duygu ve Düşüncelerle, Türk Ulusuna 99 Yıl Önce Cumhuriyeti Armağan Eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Silah Arkadaşlarını, Bu Toprakları Vatan Yapan Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi Sonsuz Minnet, Şükran ve Rahmetle Anıyorum, İfadelerini Kullanarak Konuşmasını Tamamladı.

Gecede İzmir Marşı Defalarca, Hep Bir Ağızdan Büyük Coşku İle Söylendi. Ellerine Türk Bayrakları Alan Başta Adana Devecileri Başkanı Faruk İNCESOY, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile Tüm Deveciler Cumhuriyet Coşkusunun Heyecanını Yeniden Yaşadılar. Sahnedeki Sanatçıların Söyledikleri Repertuar Eşliğinde Tüm konuklar Dans Ettiler, Halaylar Çektiler ve Deveci Oyununu Oynadılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.