Adana Demirspor Kulübü Başkanı Ertan Zeybek ve kulübün Yönetim Kurulu Üyesi, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu’yu makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede Adana Demirspor adına yapılabilecek çalışmalar gündeme geldi. Taraflar, kulüp adına gerçekleştirilebilecek çalışmalar üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.
Yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi
Ziyaret, Adana Demirspor yönetimi ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu arasındaki görüş alışverişiyle devam etti. Görüşmede kulüp adına hayata geçirilebilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
Adana Demirspor Kulübü, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu’ya gösterdiği ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Sayın Kaymakamımız Mehmet Aksu’ya nazik kabulleri ve kıymetli misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.





