Adana 5 Ocak mahallesindeki aydınlatma direkleri yenilendi

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın -Seçildiği günden bu yana 5 Ocak mahallesine hizmet etmeye devam eden Muhtar Hasan Can vatandaşların istek ve taleplerini her zaman yerine...

Adana 5 Ocak mahallesindeki aydınlatma direkleri yenilendi
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın –Seçildiği günden bu yana 5 Ocak mahallesine hizmet etmeye devam eden Muhtar Hasan Can vatandaşların istek ve taleplerini her zaman yerine getirmek için çalıştığını belirtti.

5 Ocak Mahallesi sakinlerimizin istekleri doğrultusunda başvurduğumuz Enerji-SA elektrik kablolarını yerin altına indirdiğini söyleyen 5 Ocak mahallesi Muhtarı Hasan Can, “Mahallemizde bulunan trafolarımızın güçlendirilmesi için Enerji-SA’ya başvurduk ve sonucunda trafomuz güçlendirildi. Daha sonra yukarıda olan Elektrik kablolarımızı yeri altına alarak aydınlatma direklerimizin yenileri yapılmıştır ve mahallemiz hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü sürekli olarak Elektrik direklerindeki kabloların yukarıda olması sorun yaşattığı için büyük bir problemimizden kurtulmuş olduk. Bu konuda emeği geçen Enerji-SA Bölge müdürlüğümüzün tüm ekiplerine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.