ADANA 1954 FK’NIN ALTYAPI SEÇMELERİNE YOĞUN KATILIM

ADANA 1954 FK’NIN ALTYAPI SEÇMELERİNE YOĞUN KATILIM
Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Yeni sezonda 3.futbol liginde mücadele edecek olan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Cumartesi ve Pazar günü Muharrem Gülergin Stadında gerçekleştirdiği altyapısına futbolcu seçmelerine geniş katılım oldu.

Turuncu-Beyazlı ekibin Altyapı Sorumlusu Halil Güler, futbolcu seçmelerine gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde halkın takımının halk ile kucaklaşmasının devam ettiğini dile getiren Halil Güler, “Başkanımız bizlere güç veriyor. Altyapımız hedefine doludizgin yürüyor” dedi. Sporcu velilerinin de seçmeleri takip ettiklerini anlatan Altyapı Sorumlusu Halil Güler, altyapı seçmelerinde antrenörlerin yetenekli isimleri seçebilmek adına üzerlerine düşeni yaptıklarını sözlerine ekledi.

Futbolcu seçmelerinde çocukların heyecanına ortak olan Adana 1954 FK’nın Asbaşkanı Burak Berk Sel, “Kulüp olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana yaptıklarımız ortadadır. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Yeni sezonda halkın takımı olarak 3.futbol ligine renk katacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.