ADANA 1954 FK, HOMURLU 1951 MAÇINI DÜŞÜNÜYOR

ADANA 1954 FK, HOMURLU 1951 MAÇINI DÜŞÜNÜYOR
Yayınlama: 16.11.2022
A+
A-

 

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, ligin 8.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Homurlu 1951 maçını düşünüyor.

Geride bıraktığımız hafta Muharrem Gülergin Stadı’nda taraftarlarının büyük destekleri ile Ceyhanspor’u 6-0 gibi farkla yenerek moral kazanan Turuncu-Beyazlı ekip, deplasmanda oynayacağı Homurlu 1951 maçını da kazanarak ligdeki istikrarlı yürüyüşünü devam ettirmeyi planlıyor.

Halkın takımı Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, takımının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyledi. Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüdüklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Tığ, “Bizim için önemli olan ligin sonunda gülmek. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

TARAFTARLAR TIĞ’I SİLİFKE MAÇINA BEKLİYOR

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın taraftarları, ligin 9.haftasında Muharrem Gülergin Stadı’nda konuk edecekleri Silifke Belediye Spor maçına İstanbul’dan Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ’ı davet ettiler. Taraftarlar, Bülent Tığ’ın bu maça gelmesini çok istediklerini dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.