ABISAD’ DEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Adana Beşiktaşlı İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ABİSAD) geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği önemli bir sosyal sorumluluk projesiyle yine bir ilke imza attı.

ABISAD’ DEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Adana Kepeztepe köyünde ilkokul çağında olan ancak yetersiz imkânlardan dolayı okula gidemeyen çok sayıda çocuğa yardım kampanyası düzenleyen ABİSAD’in ses getirdiği bu proje köydeki tüm aileler tarafından duyuldu.

Yardımın kamu tarafından yapıldığını düşünen aileler bu vesile ile çocuklarını yeni dönemde okulla buluşturmak üzere kayıtlarını tamamladı. Köydeki tüm çocukların eğitimle buluşmasına vesile olan ABİSAD bölgesel gelişime de ciddi fayda sağladı.

Dernek Başkanı Sitemkar Bolsoy, özellikle deprem döneminde ve rutin dernek faaliyetleri içinde bu tür yardım kampanyalarını düzenlediklerini ve bu gururu büyük Beşiktaş ailesine ithaf ettiğini belirtti. Bolsoy, dernek olarak sürdürülebilir toplumsal kalkınmaya katma değer yaratmanın ABİSAD misyonu içinde yer aldığının da altını çizdi.

Bağış ile başlayan bu yolda eğitime ilk adıma vesile olan ABISAD üyeleri bisiklet kampanyası ile çocukların mutluluğuna vesile olmaya devam etti. Sitemkar Bolsoy ve ABİSAD üyeleri tarafından bu sefer de çocuklar sporla buluştu. Başkan Bolsoy, çocukların 360 derece gelişimine katkı yaratacak her türlü projeye açık olduklarını ve bu yöndeki ilklerle devam edeceklerini ekledi.

Kaynak: ABİSAD / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.