ABD Tarım Konsolosu Francom’dan ATB’ye ziyaret

ABD Tarım Konsolosu Francom’dan ATB’ye ziyaret
Yayınlama: 13.10.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – ABD Ankara Tarım Konsolosu Mıchael Francom ve beraberindeki heyet Adana Ticaret Borsası Yönetimine nezaket ziyaretinde bulunarak ATB’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyesi Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette ABD heyetini borsada ağırlamaktan memnunluk duyduğunu ifade eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yaptığı konuşmada “ATB Türkiye’de kurulan ikinci borsadır. Köklü bir geçmişe sahiptir. Çukurova gibi verimli bir ovada yer alması da ATB’nin en büyük avantajlarındandır. Biz yöneticiler olarak sahip olduğumuz bu değeri bilerek başarılarımızı sürekli daha ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Türkiye – ABD arasındaki ticari hacmimizi çok önemsiyoruz. İlimizde üretimi yapılan ve borsamızda işlem gören ürünlerin ve yan ürünlerinin ihracat rakamlarını daha da ileri seviyeye yükselterek ülke ekonomimize katma değer yaratmak çabasındayız.” dedi.

Başkan Bilgiç, Nazik ziyaretlerinden ve Adana Ticaret Borsası Kompleksine övgü dolu sözler sarfeden ABD Tarım Konsolosu Mıchael Francom’a teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.