31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Her Yaşa Hitap Etti

Adana’da bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında “Lassie” adlı film, açık hava sinemasında izleyiciyle buluştu.

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Her Yaşa Hitap Etti
Yayınlama: 27.09.2024
A+
A-

Festivalin dördüncü gününde “Lassie” isimli çocuk macera türündeki film, Sarıçam Çarkıpare mahallesinde bulunan Sarıçam Atatürk Parkı’ndaki açık hava sinemasında gösterime sunuldu. Açık hava sinemasında sunulan filmi izlemek için her yaştan çocuklar aileleriyle birlikte açık hava sinemasına gelerek keyifli zaman geçirdi.

“Altın Koza film Festivaline Çocuklardan Büyük İlgi”

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali çocukları da düşündü. Sarıçam Çarkıpare mahallesinde bulunan Sarıçam Atatürk Parkı’ndaki açık hava sinemasında gösterime sunulan “Lassie” isimli film çocuklara neşeli anlar yaşattı. Cesaret, sadakat, hayvan sevgisi ve güçlü aile bağlarını tema edinen bu film çocuklara hem örnek oldu hem de eğlendirdi. Açık hava sinemasına ilk defa çocuklarıyla gelen bir aile düşüncelerini şu cümleleri ile aktardı:

“Kızımızla ilk defa açık hava sinemasına geliyoruz. Çocuklarla ilgili filme götüreceğim seni dediğimde adeta gözleri parladı. Hava çok güzel ekipler çok ilgili. Macera dolu, aile bağlarını ve hayvan sevgisini anlatan bu filmi ebeveyn olarak çok beğendik. Kızımızda neşeli bir şekilde izledi iyi ki gelmişiz.”

 

“Görevlilerin karşıladığı seyirciler sandalyelerde yerlerini alarak filmi izledi”

Gözlerini ayırmadan filmi izleyen seyircilere görevliler tarafından gazoz ve mısır ikramında bulunuldu. İsteyenler sandalyelerde isteyenlerde çimlerde oturarak film seyretti. Meraklı gözlerle çocuklar en ön sırada yerini aldı. Çevrede bulunan köpekler çimlere uzanarak ortamın sıcaklığına eşlik etti. Sıcak ortamlara sahne olan 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 29 Eylül’de son bulacak. Sinemaseverler 7 gün boyunca 130 filmi izleme şansı bulacak.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.