Sinan Akçıl Ramazanı afetzedelerin yanında geçiriyor

Sinan Akçıl Ramazanı afetzedelerin yanında geçiriyor
Yayınlama: 04.04.2023
A+
A-

 

(AA)-Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere destek için Hatay’da bulunan şarkıcı Sinan Akçıl, afetzedelerle bir araya geliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığının “GSB Hep Yanında” sloganıyla yürüttüğü proje kapsamında deprem bölgesindeki çalışmalara katılan Akçıl, Gaziantep ve Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin ardından İskenderun’a geldi.

Akçıl, ziyaret ettiği Sakarya Mahallesi’ndeki çadır kentte vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.Çocuklara oyuncak dağıtıp, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren şarkıcı, çadır kentte görevli ekiplerle görüştü.Sinan Akçıl, ziyaret ettiği barınma alanlarında inanılmaz insanlarla tanıştığını söyledi.Bakanlığın kurduğu “Gönül Mutfağı” ekiplerinin vatandaşlara yönelik iftar programına katıldığını aktaran Akçıl, “Her şeylerini bırakıp gelmişler, kazanlarca yemek yapıyorlar. Onlarla yemek yapıp dağıttık. Bu çok etkileyici bir şey.” dedi.

Sanat ve spor dünyasının deprem bölgesinde olmaya devam etmesi gerektiğini vurgulayan Akçıl, şöyle konuştu: “Sanatçıların, sporcuların ilk günlerde gelip yaptıkları yardımları tabii ki tebrik ederim ama herkesi özellikle bu kutsal ayda, ramazanda tekrar bölgeye davet ediyorum.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.