2023 yılında Karataş’ı konuştular

2023 yılında Karataş’ı konuştular
Yayınlama: 03.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kültür ve Turizm Platformu 2022 yılının son toplantısını yaptı. Uğur Gangal’ın ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıya platform başkan ve üyeleri, STK temsilcileri ve kurum yöneticileri katıldı.

Yılın her ayında yapılan toplantılarda Karataş’ın sosyal, ekonomik, kültür ve turizm konularının masaya yatırıldığı, ilçede uyuşturucu ile mücadele, balıkçılık ve diğer tarımsal problemler, kültür varlıklarının korunması, turizmin geliştirilmesi ile diğer sosyal problemler konularının görüşülerek kamuoyunda farkındalık yaratma amacı güdüldüğü vurgulandı.

2022 yılının her ayında mutlaka bir istişare toplantısı yaptıklarını belirten Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Tevfik Kısacık; “Karataş ile ilgili çok elzem konuları gündeme getirerek farkındalık yaratmaya çalıştık. Bu toplantılara ve davetimize icabet ederek katılma nezaketini gösteren başta ilçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ile Emniyet, Jandarma, Milli Eğitim ve diğer kamu kurumlarının yöneticilerine, olmazsa olmazımız Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine ve siz Platform üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer  yandan, zaman zaman bazı toplantılarımızda yetki ve sorumluluk anlamında gündeme gelen konularla ilgili olarak aramızda yer alan Büyükşehir Belediye Başkanımız veya temsilcisine, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz ile diğer il bürokrat ve yöneticilerine, Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Kuruluşlarına katılım sağladıkları ve bizleri destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Kısacık, 2023 yılında da toplantılara aksatmadan devam etmeyi amaçladıklarını vurgulayarak tüm katılımcıların ve Karataşlıların yeni yılını kutladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.