19 Mayıs’taki aşure etkinliği amacına ulaştı

19 Mayıs’taki aşure etkinliği amacına ulaştı
Yayınlama: 24.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da 19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen aşure etkinliği vatandaşların büyük ilgisini gördü. Etkinliğe CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Bülent Öğrü, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere ilçe belediye başkanlarıyla da görüşerek, aşure gününe katıldıklarından dolayı teşekkür ettiler.

SÜMER: AŞURE GÜNÜ
DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRİR

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulduğu bir dönemde düzenlenen aşure etkinliğinin toplumu kaynaştırdığını belirterek, “Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz vatandaşları kıt kanaat geçindirmeye yöneltti. İşte böyle bir dönemde yapılan aşureler halkı bir araya getirirken, yardımlaşma duygusunu da güçlendirmiştir. Bu aşure etkinliğinin yapılmasında başta Dernek Başkanı Erdal Çakan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere emeği geçenleri ayrı ayrı kutluyorum. Hak kabul etsin” dedi

KARALAR: KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da aşurenin toplumsal dayanışma anlamına geldiğini belirterek, “Aşure gününün kardeşlik ve yardımlaşma içerisinde kutlanmasından ve vatandaşların böyle bir günde bir araya bir araya gelmelerinden büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da yapılan aşurenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞKAN SONER ÇETİN VE
KOCAİSPİR’DE ORADAYDI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de 19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen aşure gününe katılmaktan büyük onur duyduklarını dile getirdiler.
Dernek Başkanı Erdal Çakan ise “Adana 19 Mayıs Gençlik eğitim yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimize katılan belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkan ile başkan yardımcılarımız milletvekillerimiz, dernek başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız saygıdeğer büyüklerimiz ve mahalle sakinlerimiz ismini hatırlayamayıp da sayamadığımız tüm vatandaşlarımıza aşure etkinliğimize katıldıkları için teşekkür eder şükranlarımı sunarız.” şeklinde konuştu
19 Mayıs Mahallesi Sağlık Ocağı karşısında düzenlenen aşure günü etkinliğine katılanlar, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.