TOROS’UN ÇİFTE GURURU

TOROS’UN ÇİFTE GURURU
Yayınlama: 20.12.2022
A+
A-

Muhteşem bir baloyla gazetemizin 30. yılını kutlarken, ZİRVEDEKİLER ödül törenini de gerçekleştirdik

Toros Gazetesi’nin kuruluşunun 30. yıldönümü İnci Oteli Yakut Balo Salonunda coşkulu biçimde kutlanırken, Adana’ya ve ülkemize üstün hizmetlerde bulunanlara da şükran ifadeleriyle ödül plaketleri takdim edildi. Kuruluş Yıldönümü Balosu ve ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları, iş insanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ve amatör sporun temsilcileri katıldı.

YORGUNLUĞA DEĞDİ

Toros Gazetesi Kurucusu Erden Arat, yaptığı açılış konuşmasında, gazeteye destek verenlere ve okurlarına teşekkür etti. Geceye katılanların yoğun çabalarla düzenlenen balo ve ödül töreninin yorgunluğunu aldığını ifade eden Erden Arat  “Biz gücümüzü sizden alarak yola devam ettik ve 30 yılı geride bıraktık. Bu mücadeleye katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KİMLER KATILDI

Toros’un Zirvedekiler Gecesi’ne CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Bengül, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ejder Sıkık,  CHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar, CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Aziz Aslan, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Hasan Duringa, CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aydın Baş ve eşi, Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş,  Adana Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yalçın Avcı,

İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan A.Adayı Dt. Bülent Alper, iş insanı Hasan Aslan, Sarıçam Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, Yüreğir Belediyesi Basın Müdürü Şehmus Baysal, Ç.Ü. İletişim Fakültesi Müdürü Ali Önal, ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve yönetim kurulu üyeleri, ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Arat, Engin Kanber, Adana’nın tanınmış çiftçilerinden Lütfü Tuygun, Tüm Emek Der Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüplerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yerel gazetelerin temsilcileri, Toros Gazetesi çalışanları ve aileleri ile çok sayıda mahalle muhtar renk kattı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.